Droombaan in online

Online professionals verbinden met hun persoonlijke droombaan. Dat is wat we dagelijks doen. e-linked werkt namens veel interessante werkgevers in het online vakgebied. Van heel hard groeiende scale-ups tot de meest bekende spelers ons land.

Online in de breedste zin

e-linked werkt in de volle breedte van het online vakgebied. Van SEA specialist tot brede online marketeer, van webshopmanager tot senior e-Commerce manager; wij verbinden ze met ons netwerk.

Altijd betrokken & persoonlijk

Wij creëren verbinding tussen teams en nieuwe teamleden. Dat doen we door de tijd te nemen om mensen en organisaties te leren kennen. En door ambities en drijfveren inzichtelijk te krijgen. Vanuit dat startpunt doen wij het maximale om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Vaste banen

We hebben een brede portefeuille met veel verschillende vacatures. Wij werken voor de usual suspects, maar zeker ook voor bedrijven die een duidelijke online doelstelling hebben en deze serieus nemen.

Freelance klussen

Onze klanten zijn met grote regelmaat op zoek naar tijdelijke professionals in allerlei verschillende rollen. Wil je op de hoogte blijven van interessante klussen? Deel je CV met onze consultants.

e-commerce manager

online marketeer

SEA marketeer

e-mail marketeer

CRO

e-commerce manager

online marketeer

SEA marketeer

e-mail marketeer

CRO

Vind jouw volgende baan

Of je nou junior SEO marketeer bent of Senior e-Commerce Consultant, jij vindt je volgende baan op onze vacaturepagina.

“e-linked heeft ervoor gezorgd dat ik in korte tijd mijn droombaan heb gevonden!”

Linda

Neem contact
met ons op

Kennismaken om een van onze vacatures te bespreken? Of een bak koffie om elkaar beter te leren kennen?

Bel +31 30 2270 042 of mail naar info@e-linked.nl

Tim Groeneboer

Partner