Recruitment partner in online marketing & e-commerce

e-linked is specialist in recruitment van professionals in online marketing en e-commerce. Wij verbinden ambitieuze professionals met interessante werkgevers. Wij bestaan inmiddels 9 jaar en brengen collectief ruim 20 jaar ervaring in recruitment mee. Wij werken op basis van commitment naar elkaar, niet in contracten maar in relaties. Daarnaast zijn wij doortastend in het proces en betrokken bij iedere stakeholder in het recruitmenttraject.

Integriteit

Geen ongevraagde cv’s, maar een samenwerking op maat, vanuit de relatie en inhoud.

Eigenzinnigheid

Je vacature vraagstuk is in goede handen, want onze consultants begrijpen dit. Wij durven je altijd te challengen om tot de échte inhoud te komen.

Doortastend

Je zult merken dat wij niet stoppen totdat we onze belofte waargemaakt hebben. Schaarste binnen een vakgebied schrikt ons dan ook niet af.

Zeer betrokken

Dat betekent veel contact, oprechte vragen, oprechte energie, maar soms ook schurende feedback richting onze opdrachtgevers.

e-Commerce mangement

Social Media Marketing

SEA

SEO

Webanalyse

Conversie optimalisatie

Content Marketing

Marketplaces

e-Commerce mangement

Social Media Marketing

SEA

SEO

Webanalyse

Conversie optimalisatie

Content Marketing

Marketplaces

Onze vakgebieden

Op zoek naar een Marketing professional in één van de volgende vakgebieden? De e-linked consultants staan klaar voor (digitale) koffie.

Veelgestelde vragen

Welke functies bemiddelen jullie in?

Wij verbinden organisaties met de beste digital talenten, voor projecten, tijdelijke opdrachten en vaste functies. Van ijverige starter bij een marketingbureau, tot ervaren marketing strategen in corporate organisaties.

Welke organisaties werken jullie voor?

Organisaties die het serieus nemen én op zuivere wijze met hun personeel omgaan. Veel van onze opdrachtgevers zijn top 500 bedrijven in Nederland.

Wat is het voordeel van detavast?

e-linked kan op doortastende manier diep gaan voor schaarse profielen. Als belangrijk voordeel dat onze consultants kunnen staan voor een goede beleving van onze opdrachtgevers én kandidaten.

Werken jullie ook op basis van werving en selectie?

Ja

Werken jullie op basis van no-cure-no-pay?

Ja! 🙂

Wij doen mensenwerk, en spreken je graag!

Of we de koffie/thee nou bij ons op kantoor of digitaal doen. Je bent welkom


Bel +31 30 2270 042 of mail naar info@e-linked.nl