Over e-linked

Ons doel

Jouw droombaan in de marketing of e-commerce. Ons doel. Iedere dag verbinden wij toffe werkgevers met ambitieuze marketing professionals. Dat doen we vanuit onze kernwaarden.

Integriteit

e-linked werkt samen met klanten vanuit de relatie. We vertrouwen onze kandidaten en klanten en bouwen aan een relatie met ze. Wat we doen moet zuiver zijn én zuiver voelen. Dat betekent transparantie in het proces, samenwerken, geen addertjes onder het gras en het belang van de opdrachtgever en kandidaat voorop.

Doortastend

Wij hebben de overtuiging dat het ons zal lukken. Punt.

Wij lezen ons in, stellen de vraag die anderen niet stellen, zoeken discomfort op in processen om iedere steen boven te krijgen. Weten van de hoed en de rand, gaan niet akkoord met vraagtekens. Tegelijkertijd buffelen we, knokken we en kunnen we betrokken partijen beïnvloeden.

Eigenzinnig

Wij brengen altijd wat van onszelf in. Beslissingen maken we niet per se op basis van regels en richtlijnen, maar onze prioriteit ligt bij wat goed en zuiver is. Wij zijn op zoek naar wat bij jou past. We bouwen relaties die verder gaan dan handel en we dragen gewoon slippers op kantoor als de mussen van het dak vallen. Met een kwaliteitsstandaard waar je altijd van op aan kunt. No-nonsense, met humor en een tikkeltje bijdehand.

Ambitieus

Dromen, durven, doen. Het kan zo op een tegeltje maar we menen het. Gedisciplineerd, we brengen offers en leveren energie. We willen uitstralen dat we niet zomaar opgeven, want dat doen we ook niet. Voor onze persoonlijke doelen, onze teamdoelen én de belangen en doelen van onze klanten en kandidaten.

Betrokken

Wij denken vanuit de mens, vanuit jou. Jouw gevoel is voor ons een belangrijk startpunt. We verdienen ons geld door te verbinden, we gaan liever voor 1 deal vanuit de relatie dan 2 deals waarbij het gevoelsmatig niet klopt.

“Geen dag is hetzelfde en deze dynamiek vind ik geweldig! Het verbinden van mensen, waarbij hun wensen centraal staan, maakt dat ik mijn rol met veel enthousiasme uitvoer.”

Therese Giesselbach Senior Consultant

Cijfers ondersteunen ons verhaal

50

Opdrachtgevers

2

interne consultants

20

jaar e-commerce recruitment ervaring

ambitieus

doortastend

eigenzinnig

verbindend/persoonlijk

integer

ambitieus

doortastend

ambitieus

doortastend

eigenzinnig

verbindend/persoonlijk

integer

ambitieus

doortastend

Ons dreamteam

Het team van e-linked bestaat uit een hechte groep van ambitieuze en enthousiaste professionals. De belangrijkste gemene deler is de mentaliteit. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Tim Groeneboer

Partner

Therese Giesselbach

Consultant

Carla

Office Manager

Bertus

Stille Kracht

Jij

Binnenkort bij ons aan de slag?

Kom in contact!

Wij doen mensenwerk en spreken je graag! Of we de koffie/thee nou bij ons op kantoor of digitaal doen. Je bent welkom.

Bel +31 30 2270 042 of mail naar info@e-linked.nl